Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (01/02), όπως ούτε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που περνάει ιατρικά για να ανακοινωθεί από τη Λιόν.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του για το ντέρμπι κορυφής της Super League στο γήπεδο της «ένωσης», η οποία όμως περιέχει μονάχα έναν επιθετικό και προκαλεί πρόβλημα στους ερυθρόλευκους. Με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να έχει πετάξει για Γαλλία και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί εκτός, παραμένει μόνο ο Μεχντί Ταρεμί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού στη θέση των φορ για την Κυριακάτικη «μάχη» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αντιθέτως, λύση στην επίθεση φαίνεται πως θα δώσει το νέο απόκτημα των πρωταθλητών, Αντρέ Λουίζ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή της καινούριας του ομάδας.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπότης, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Βέζο, Ορτέγκα, Μπρούνο, Νασιμέντο, Γκαρθία, Σιπιόνι, Έσε, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Αντρέ Λουίζ, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ταρέμι
#AEKOLY: The Squad 📋 pic.twitter.com/cwFLJmIFXf
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 31, 2026
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube