Ο Ολυμπιακός Β' το έκανε ξανά: Αποχώρησε από το γήπεδο μετά από απαίτηση των οπαδών του!

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Ο Ολυμπιακός Β αντιμετώπιζε την Κηφισιά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, ωστόσο η αναμέτρηση τινάχτηκε στον αέρα μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Κωστή, παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα.

Εκεί άρχισε η ένταση στον αγωνιστικό χώρο με κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπαίνουν σε αυτόν και τους διαιτητές να πηγαίνουν, βέβαια στα αποδυτήρια.


Μετά από σχεδόν 40 λεπτά οι διαιτητές επέστρεψαν, όχι όμως και οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού αυτή ήταν η απαίτηση των οπαδών της ομάδας τους που ήταν στο γήπεδο! Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που εξευτελίζει για μία ακόμη φορά το Πρωτάθλημα της SL2, αφού ο Ολυμπιακός το έκανε και στο ματς με την Καλλιθέα! Εκ του ασφαλούς ωστόσο, αφού επί της ουσίας δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για μία ομάδα που δεν γίνεται να υποβιβαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, σσύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3.ΙΙ.δ) κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών από φέτος, 5 βαθμών από τη νέα σεζόν και με πρόστιμο ως 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.