Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Βελτιώθηκαν και επέστρεψαν στις νίκες οι «ερυθρόλευκοι»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Εμφανώς αλλαγμένος και βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι εκτός από προπονητή άλλαξαν και σύστημα καθώς εκκίνησαν την αναμέτρηση με 4-4-2 με προωθημένους τους Γιουσέφ Έλ Αραμπί και Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο δεύτερος ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς με δύο δικά του γκολ ήρθε η νίκη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Πριν όμως αναλάβει... δράση ο Κονγκολέζος, ο Έλ Αραμπί είχε αποτύχει να ανοίξει το σκορ στο 38' από το σημείο του πέναλτι. Ο 31χρονος όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ανέλαβε την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και ευστόχησε. 
Τη νίκη "σφράγισε" ο ίδιος στο 68' όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε απέναντι στον Γιαννιώτη.


Έτσι με την νίκη αυτή οι "ερυθρόλευκοι" ανεβαίνουν έστω και προσωρινά στην 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος πέφτει 6ος προς ώρας με 8 βαθμούς.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει στην Κρήτη κόντρα στον ΌΦΗ, ενώ οι "Περιστεριώτες" υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.