Ολυμπιακός: «Αναζωπύρωση» με Ζάχαβι - Τι συμβαίνει με τους φορ

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Νέα σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 34χρονο φορ της PSV, Εράν Ζάχαβι, του οποίου το συμβόλαιο με τους Ολλανδούς λήγει και σύμφωνα με σενάρια από την Ολλανδία η περίπτωσή του επανέρχεται στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης αλλά και την Μποταφόγκο να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Επιπλέον, «γρίφος» παραμένει στον Πειραιά η υπόθεση με τους επιθετικούς. Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Τικίνιο Σοάρες δεν θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει, με τη Φενέρμπαχτσέ να καραδοκεί, ενώ υπάρχει και ο Χασάν ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Κόνιασπορ. Εξάλλου, ακόμη είναι ανοιχτό ένα από τα μεγαλύτερα «μέτωπα» στον Ολυμπιακό, αυτό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.