Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα πλάνα των προπονητών για το μεγάλο ντέρμπι

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Μετά το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, έρχεται κι άλλο μεγάλο ντέρμπι, με τους Πειραιώτες αυτή την φορά να υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ. Τόσο ο Αλμέιδα, όσο και ο Μίτσελ βρίσκονται αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα, στα οποία καλούνται να βρουν απαντήσεις.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, το μέιζον ζήτημα είναι η επιθετική γραμμή. Ο Ισπανός τεχνικός στη περίπτωση των ντέρμπι δείχνει να διαλέγει τον Μπακαμπού έναντι του Ελ Αραμπί. Μπορεί ο Μαροκινός να ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Μπιέλ για να σκοράρει στη Λεωφόρο, αλλά ο Γάλλος φορ είναι εκείνος που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Για αυτό το λόγο ο Μπακαμπού φαίνεται πως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Μαροκινού άσου. Από την άλλη, στο αρχικό σχήμα όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει ο Άβιλα, αν και έχει μείνει ικανοποιημένος και από τον Βρουσάι που τον έχει χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά στην Ένωση, ο Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Με τα ως τώρα δεδομένα, ο Βίντα θα επιστρέψει δίπλα στον Μουκουντί στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, με τους Ρότα και Μοχαμάντι να είναι στα δύο άκρα.

Ο Γιόνσον με τον Πινέδα θα είναι στα χαφ, ενώ ο Αραούχο θα είναι μπροστά τους. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Γκατσίνοβιτς με τον Άμραμπατ και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί στον γνώριμό του πλέον ρόλο ο Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο, μπορεί να ανατρέψει και τα δεδομένα, δίνοντας  φανέλα βασικού στον Σιντμπέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.