Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Γκάρι και Σιμάνσκι παραμένουν τα κύρια ερωτηματικά

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή (13/11, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να κλέισουν το πρώτο μισό της χρονιάς στην μικρότερη δυνατή απόσταση από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Μίτσελ και Αλμέιδα καταστρώνουν τα πλάνα τους, παρά την ύπαρξη σοβαρών ερωτηματικών στην διαθεσιμότητα των παικτών τους.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, Γκάρι Ροντρίγκες, Ουσεϊνού Μπα και Σίμε Βρσάλικο παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι, με τον Μίτσελ να προβληματίζεται κυρίως για τον πρώτο, ο οποίος έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. O εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο, είχε τραυματιστεί στο ματς με την Φράιμπουργκ, όμως φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να τεθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού και εφόσον προπονηθεί αύριο κανονικά, αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής. Για τον Σενεγαλέζο και τον Κροάτη, οι πιθανότητες είναι σαφώς λιγότερες, αφού αμφότεροι αντιμετωπίζουν ακόμη ενοχλήσεις.

Από την άλλη πλευρά, στην ΑΕΚ, το ερωτηματικό του Ματίας Αλμέιδα εντοπίζεται στην διαθεσημότητα του Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ, ο οποίος κλήθηκε και στην αποστολή της χώρας του για το Μουντιάλ, ταλαιπωρείται αυτές τις μέρες από ίωση, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σήμερα. Σε περίπτωση που η κατάστασή του δεν βελτιωθεί, τότε θα προβάρει φανέλα βασικού ο Γιόνσον. Πάντως, τα καλά νέα για την Ένωση έρχονται από την επιστροφή του Βίντα στις προπονήσεις, ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.