Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη - «Είχα κακό timing»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2021

Έκτη τερμάτισε η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή και έμεινε μακριά από το βάθρο των μεταλλίων. 

Μετά τις πρώτες 10 βολές, η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν έβδομη. Πρώτη αποχώρησε η Γκόμπερβιλ, ακολούθησε η Λεμόλ και στη συνέχεια εκείνη, χάνοντας την ευκαιρία να γίνει η πρώτη Ελληνίδα με τρία ολυμπιακά μετάλλια. 

«Εκανα μεγάλη επίδοση, δεν το περίμενα, είχα μόνο δύο αγώνες μετά τους Ολυμπιακούς μετά από δύο χρόνια αποχής. Και σε αυτούς τους δύο αγώνες δενε ίχα προκριθεί στον τελικό. Ήταν δύσκολος ο τελικός. Με τους νέους κανονισμούς παίζει ρόλο το timing, η ώρα που θα γίνει η άσχημη βολή. Η μόνη μου στεναχώρια είναι στο ότι μόλις βγήκα από τον τελικό και η Ουκρανή και η Κινέζα έριξαν άσχημες βολές, αν γινόταν πιο πριν, θα ανέβαινα στη θέση των μεταλλίων. Αν γινόταν πιο πριν θα ήμουν στα μετάλλια». 


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ! Το ασημένιο η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα) κατέλαβε την τρίτη θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.