Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Γκιώνης σε ματς «θρίλερ» - «Δε θα κοιμηθω για τρία βράδια»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Πάλεψε σκληρά αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά. 

«Στο 10-4 δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο εκεί που ήταν μαγκωμένος. Σα να έχει τελειώσει το ματς. Έπαιξε 2-3 καλές μπάλες, ρίσκαρα λίγο δε μου πήγε και μετά όσο πλησιάζει στο σκορ άρχισε να το πιστεύει λίγο. 

Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε σκορ. Κάθε πόντο τον παλεύουν. Έχουν άλλο mentality. Αλλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να βρω να κάνω κάτι διαφορετικό. Εκεί νομίζω ότι έπαιξα λίγο λάθος. Μετά άρχισε και η κούραση. Ο Κορεάτης πήρε το μομέντουμ, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του.

Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα. Είχα κουραστεί πάρα πολύ κι εγώ κι αυτός. Εκεί είχα δύο ματς μπολ. Έτσι όπως έχασα είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Πάλεψα, τα έδωσα όλα. Τέτοια ήττα δε θυμάμαι να έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Ένιωθα πάρα πολύ καλά. 

Ήμουν πολύ φορμαρισμένος. Θεωρώ ότι με άλλον αντίπαλο, αν είχα κάποιον Ευρωπαίο θα είχα περισσότερες πιθανότητες. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω δικαιολογίες γιατί ήμουν πολύ κοντά. Έπαιξα πολύ καλά απέναντι και στον Κορεάτη. Τον κοίταξα στα μάτια, ήμουν μπροστά, είχε φοβηθεί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου αλλά με τον τρόπο που έχασα, νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.