Ολυμπία Κραγασάκη: Η φωτογράφος των διάσημων αποκαλύπτει τα μυστικά τους

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Η Ολυμπία Κραγασάκη είναι η Ελληνίδα φωτογράφος που έχει αναλάβει να φωτογραφίζει celebrities της εγχώριας και μη showbiz και σε συνέντευξη της μίλησε για τα μυστικά που έχουν οι διάσημοι.

«Είμαι σχεδόν ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Μου αρέσει να φωτογραφίζω πρόσωπα. Μου αρέσει ο άνθρωπος. Θέλω να βγάζω ένα κομμάτι του αληθινού εαυτού του. Κοιτάζω σίγουρα τα μάτια», δήλωσε η γνωστή φωτογράφος και σε ερώτηση για το ποιοι γνωστοί έχουν φωτογένεια:

«Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα άτομο που όπως και να τη βγάλεις, είναι σαν κούκλα. Η Άντζελα Γκερέκου, η Ande MacDowell, η Nicole Kidman…».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Κάποια στιγμή μοιάζουν όλοι με όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει κάποιος να μοιάσει με κάποιον άλλον ή να είναι τόσες πολλές γυναίκες ίδιες. Δεν μου αρέσει το ρετούς αλλά είναι αναγκαίο. Τα φίλτρα είναι ένα ψέμα, αλλά τελικά φαίνεται ότι πολλοί θέλουν να ζουν στο ψέμα τους».

Για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν ήμουν φωτογράφος στον γάμο τους. Έχουν αληθινή αγάπη το νιώθω, όπως το ένιωθα με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Άντζελα Γκερέκου. Φαίνεται στον φακό, όπως φαίνεται και όποιος προσποιείται την ευτυχία. Το βλέπω την ώρα που φωτογραφίζω»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.