Όλος ο ΠΑΟΚ σε.. εγρήγορση

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Ήταν στραβό το κλήμα, το ‘φαγε και ο γάιδαρος, συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ΠΑΟΚ που ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στην επίθεση και την επί δύο εβδομάδες απουσία του Κουλιεράκη, του προέκυψαν χθες και νέα προβλήματα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αγωνία ενόψει της σημερινής πρωινής τελευταίας προπόνησης. 

Το θετικό είναι ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι βαρύ και τα σημάδια ήταν θετικά χθες το μεσημέρι. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόβλημα χθες στην ομάδα. Από το πρόγραμμα απουσίαζε και ο Ντόουγκλας που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί σήμερα. Ο Βραζιλιάνος είναι από τους παίκτες του βασικού κορμού, όπως και ο Σέρβος, και πιθανή διπλή απουσία θα δημιουργήσει μεγαλύτερο προβληματισμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Υπήρξε και τρίτος παίκτης με πρόβλημα και αυτός ήταν ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Ο Νορβηγός ένιωσε και αυτός ενοχλήσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν καταγράφηκε στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, αφού μετά το τέλος της υπήρχε βεβαιότητα ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και θα συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση. Στην δική του περίπτωση μετράει και το γεγονός ότι ο Κουλιεράκης ούτε και χθες έκανε προπόνηση με την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για το αυριανό ματς. 

Όλα τα παραπάνω, μετρίασαν την χαρά για την παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρόγραμμα της ομάδας και την σιγουριά που βγάζει ο ίδιος ότι θα αγωνιστεί αύριο. Για τον Πορτογάλο θα είναι ένα σημαντικό τεστ, γιατί στην Τούμπα περιμένουν να κάνει ένα σερί αγώνων χωρίς προβλήματα που θα τους κάνουν να αισθανθούν καλύτερα για την συνέχεια. 

Οι εναλλακτικές που πήραν σήμα ετοιμότητας

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βάζει στην πρίζα και άλλους παίκτες που ενδεχομένως βρεθούν με φανέλα βασικού αν κάποιοι ή όλοι από τους τρεις παίκτες που εμφάνισαν χθες προβλήματα, δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών στην Λιβαδειά. 

Ο πρώτος είναι Κωνσταντέλιας που πήγε καλά με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να είναι ο αντι-Αντρίγια, χωρίς αυτό να αποκλείει συμμετοχή του Μπίσεσβαρ στην θέση του Σέρβου, Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι η λογική επιλογή αν δεν μπορέσει ο Ντόουγκλας να έχει τον ρόλο του επιτελικού, ενώ ο Κάργας θα ενεργοποιηθεί αν δεν είναι έτοιμος ο Νάσμπεργκ. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης που έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.