Όλος ο ΠΑΟΚ «πάνω» στον Νέλσον

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Ζαϊρης

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της αναλυτικής ιατρικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο Ολιβέϊρα, όμως η αγωνία για την συμμετοχή του, ως βασικού σέντερ φορ στον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό υπάρχει.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά αποχώρησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, πιάνοντας τον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού, δεν φάνηκε πως έχει κάτι το ανησυχητικό. Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ ήταν καθαρή. 

Όμως, ο Πορτογάλος επιθετικός, αισθάνεται ορισμένες ενοχλήσεις. Και η κατάστασή του, θα αξιολογείται καθημερινά έως και το Σάββατο, όταν και οι παίκτες του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στην Τούμπα. Μέχρι τότε, εκτιμάται, πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα και θα φανεί εάν ο Ολιβέϊρα προλάβει το ματς της Κυριακής ή όχι.

Δικαιολογημένη η αγωνία λοιπόν, καθώς εάν είναι σε καλή κατάσταση ο Ολιβέϊρα τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει. Εάν όμως δεν μπορέσει, η πρώτη επιλογή θα είναι ο Βασίλης Γκορντεζιάνι. Ο νεαρός επιθετικός, μετά τον τραυματισμό του Τόμας, αποτελεί την εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον Ολιβέϊρα. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό να προετοιμάζεται και ήδη τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από χθες την προσπάθεια.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε πως η λύση με τον Μπίσεσβαρ στην κορυφή της επίθεσης, που είχε εφαρμοστεί ανεπιτυχώς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εγκαταλείπεται οριστικά. Άλλωστε φάνηκε και από το αποτέλεσμα, πως το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν απέδωσε.

Η αγωνία λοιπόν για τον σέντερ φορ είναι δεδομένη αυτή την στιγμή. Και σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών (με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα), το ερώτημα είναι απλό: Πως θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ αφενός να σκοράρει απλά για να πάρει την νίκη στην Λιβαδειά και αφετέρου πως θα περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του για να μην δεχθεί γκολ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.