Oλοι θέλουν να μπουν στην 11άδα του Άρη

Μάνος Χατζάκης12 Νοεμβρίου 2020

Πρόκληση εν μέσω καραντίνας και απουσίας αγώνων; Κι όμως. Κάθε μέρα αποτελεί την απτή απόδειξη για το πόσο άλλαξε το επίπεδο των προπονήσεων στον Αρη, αλλά και της ατομικής θέλησης για διάκριση μέσω της ομάδας. Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές δίνουν το... είναι τους, προκειμένου, είτε να διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, είτε να μπουν σε αυτή, όταν το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία.

Μοιραία, η παύση των επίσημων αναμετρήσεων έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον στην προπόνηση. Η προσπάθεια -από όλους- δεν σταματά και το αποτέλεσμα μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να αποβεί. Ο Αρης διαθέτει ισάξιους ποδοσφαιριστές, με διαφορετικές παραστάσεις και τεχνικά γνωρίσματα, ωστόσο ο κάθε ένας δίνει ό,τι μπορεί περισσότερο, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Ο Ακης Μάντζιος βλέπει να πέφτουν... κορμιά, χωρίς καμία διάθεση υπερβολής. Από τις μικρές λεπτομέρειες φαίνεται πως οι “κιτρινόμαυροι” αλλάζουν επίπεδο και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που το υλικό είναι και πλούσιο και πλήρες. Από τη μία, οι “ενδεκαδάτοι” βλέπουν ότι οι αναπληρωματικοί έχουν μάτι που... γυαλίζει, άρα -και να θέλουν- δεν μπορούν να επαναπαυτούν. Και από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές -με λιγότερο χρόνο συμμετοχής- σέβονται τις βασικές επιλογές του Μάντζιου, ωστόσο δίνουν μάχη, για να κερδίσουν τη μεγαλύτερη προσοχή του προπονητή τους.

Ρυθμός λειτουργίας, δηλαδή, που επικρατεί σε μεγάλα club της Ευρώπης και δείγμα σωστής νοοτροπίας του συνόλου. Ο Αρης έχει πολλά να δώσει ακόμη και η επανέναρξη του Πρωταθλήματος θα αποδείξει του λόγου το αληθές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.