Ολοι θέλουν να ακούσουν τον Σαββίδη, όχι τα στελέχη του σε ΠΑΕ και media

Metrosport Team04 Αυγούστου 2020

Η πληροφορία περί της... μη άφιξης του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα είναι, όπως και να το κάνουμε, θέμα.

Νομίζω ότι κανείς, σε μια τόσο σημαντική περίοδο και για τον ΠΑΟΚ και για την επιχειρηματική δραστηριότητα του μεγαλομετόχου του στον χώρο των media, δεν μπορεί να καλυφτεί από το τι θα του πούνε τα υψηλόβαθμα στελέχη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για τις αποφάσεις που λαμβάνονται και αφορούν στο ποδόσφαιρο ή στην εκτός ποδοσφαίρου δράση του.

Το λέω με αφορμή την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος ενημερώνει ότι ο πατέρας του δεν σκοπεύει για έναν ακόμη μήνα να «πετάξει» και πως «υπάρχουν ο αθλητικός διευθυντής και ο Μάκης».

Σέβομαι τους συνεργάτες του κ. Σαββίδη και στον χώρο του ποδοσφαίρου και στον χώρο των media. Ομως, σε μια περίοδο σαν αυτή που διανύουμε, με τόσο σοβαρά διακυβεύματα και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για τις εξελίξεις με το κλείσιμο του “Εθνους της Κυριακής”, οι οπαδοί της ομάδας αλλά και η κοινή γνώμη δεν περιμένει από τα στελέχη των επιχειρήσεων του κ. Σαββίδη να ακούσει ποιοι είναι οι σχεδιασμοί και ποιοι οι λόγοι για τους οποίους λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις, αλλά από τον ίδιο τον επιχειρηματία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό μια εξόχως προβληματική, σε όλα τα επίπεδα, σεζόν. Ο κόσμος του περιμένει από τον μεγαλομέτοχο ν' ακούσει τι, κατά την άποψή του, δεν πήγε καλά, τι πρέπει να αλλάξει και ποιες ενέργειες θα γίνουν προς την κατεύθυνση της ολικής επαναφοράς στον δρόμο των επιτυχιών.

Ομοίως, και για τα media. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε πριν από τρία χρόνια να αποκτήσει τον έλεγχο ενός εντύπου με πολύ βαριά ιστορία. Παρόλα αυτά, πριν από ένα χρόνο προχώρησε στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού “Εθνους” και την Κυριακή που μας έρχεται, στις 9 Αυγούστου, θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του “Κυριακάτικου Εθνους”, καθώς το κλείνει και αυτό.

Δε νομίζω ότι οποιοδήποτε υψηλόβαθμο στέλεχος της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που ώθησαν τον κ. Σαββίδη σε αυτές τις αποφάσεις. Οι αναγνώστες των εφημερίδων, αλλά και η κοινή γνώμη από τον ίδιο θα ήθελε να μάθει τι συνέβη, ποια είναι η εμπειρία που αποκόμισε και τον απολογισμό του για αυτά τα τρία χρόνια...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.