Όλοι στο πλευρό του Ιβάν

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιουνίου 2023

Το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας στράφηκε χθες στο Ροστόφ, μετά την εισβολή του μισθοφορικού στρατού Βάγκνερ με επικεφαλής τον Γεβγκένι Πριγκόζιν. 

Οι εικόνες με τους οπλισμένους στρατιώτες και τα τεθωρακισμένα οχήματα στην ρωσική πόλη έκαναν τον γύρο του πλανήτη και όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των φίλων του ΠΑΟΚ, αφού στο Ροστόφ βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεων και το σπίτι του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. 

Τόσο προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ, όσο και στα γραφεία του ομίλου Metromedia, έφτασαν πολλά μηνύματα ανησυχίας, αλλά και στήριξης προς τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, τα οποία, απόλυτα λογικά και ανθρώπινα «γέννησαν» οι εικόνες από το ταραγμένο Ροστόφ και η απειλή εμφυλίου στην Ρωσία.

Ιβάν σε συνεργάτες: «Είμαι καλά, θέλω ψυχραιμία απ’ όλους»

Ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας, πάντως, φρόντισε να «κατεβάσει» τον πήχη της ανησυχίας στις επαφές που είχε με τους συνεργάτες του. Στις μεταξύ τους συνομιλίες στην διάρκεια της ημέρας δήλωνε καλά στην υγεία του και ψύχραιμος και ζητούσε από τους συνομιλητές του να έχουν την ίδια στάση.

Η αλήθεια είναι ότι χθες υπήρξε και έντονη φημολογία για μετακίνηση του Ιβάν Σαββίδη από το Ροστόφ σε πιο ασφαλή προορισμό (κυρίως οι φήμες έκαναν λόγο για έλευση στην Ελλάδα), οι οποίες πάντως δεν επιβεβαιώνονταν από τους στενούς συνεργάτες του.

Οι τελευταίοι δέχθηκαν πολλά μηνύματα ζεστού ενδιαφέροντος και στήριξης προς τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.