Όλοι περνάνε από σκανάρισμα στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team02 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Καμία μέρα δεν είναι αναξιοποίητη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του και αυτό το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να το περάσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Από την Τρίτη που άρχισαν οι προπονήσεις μέχρι και τις 12 Ιουλίου που η ομάδα θα μεταβεί στο Απελντοορν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο προπονητής του Δικεφάλου έχει βάλει στόχο να κάνει ένα σκανάρισμα του υλικού του προκειμένου, τόσο ο ίδιος, όσο και οι άμεσοι συνεργάτες του, να σχηματίσουν προσωπική άποψη για κάθε παίκτη. 

Αρχίζοντας από αυτούς που γνωρίζουν και από την προηγούμενη θητεία τους, θέλουν να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται μετρώντας δύο επιπλέον χρόνια βιολογικά και ψυχολογικά. Επιπλέον, θέλουν να περάσουν από το μικροσκόπιό τους παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ από την ημέρα που οι ίδιοι έφυγαν και το κάνουν για όλους, όχι μόνο για παίκτες τύπου Σβαμπ ή Αντριγια που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι. Σε αυτές τις πρώτες μέρες προπονήσεων ο Ρουμάνος κόουτς έχει αφιερώσει χρόνο για οδηγίες και συνομιλίες και με τον Καγκάβα και με τον Εσίτι που έχει επιστρέψει από δανεισμό και ουσιαστικά μετά τους πρώτους μήνες πέρυσι είχε τεθεί εκτός πλάνων ομάδας. 

Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με τους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, όπως ο Κούτσιας, ο Κωνσταντέλιας ή ο Γκορτετζιάνι που εκτός του Λουτσέσκου και του Μπάτσι, δουλεύουν αρκετά και με τον υπεύθυνο για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, Πάολο Καστορίνα.

Με αυτό τον τρόπο, όταν η ομάδα μεταβεί στην Ολλανδία, ο Λουτσέσκου και το τιμ του θα έχει πλήρη εικόνα για κάθε παίκτη ατομικά και με βάση και τα στοιχεία του καθενός θα γίνει ακόμη καλύτερο μοντάρισμα, ενώ φυσικά τα δεδομένα θα παίξουν ρόλο και στις τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές που θα γίνονται στην διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.