«Όλοι» και «όλα» ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Μπούζας14 Απριλίου 2022

Σαφέστατα η δευτεραθλήτρια Γαλλίας, σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, είναι το φαβορί. Αυτό όμως θα πρέπει να το διεκδικήσει και να το επιβεβαιώσει μέσα σε ένα «καμίνι» όπως είναι η θρυλική έδρα των αντιπάλων της, αλλά και κόντρα στο πάθος που θα αναδύεται σαν ηφαιστειογενής θερμοπίδακας μέσα από την ψυχή τους. 

Η παραπάνω μικρή εισαγωγή στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπερβάλει σε ότι αφορά την βραδινή σύγκρουση. Οι φιλοξενούμενοι είναι πραγματικά το φαβορί και οι γηπεδούχοι αποφασισμένοι για όλα. Και όταν λέμε «όλα» εννοούμε ολόκληρο το «πλέγμα» και το εκρηκτικό «μείγμα» των γενναιόφρονων συναισθημάτων που σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ξεπερνούν καμιά φορά και τα όρια της κατάθεσης ψυχής. 

Νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσε κανείς να «απομακρυνθεί» από τις ίσως υπερβολικές αυτές απόψεις και προβλέψεις αλλά και εκτιμήσεις, προσεγγίζοντας με τον οποιοδήποτε τρόπο και για τον οποιοδήποτε λόγο το κλίμα και τον ψυχισμό της ομάδας των γηπεδούχων, αλλά και τον αντίστοιχο των χιλιάδων φίλων της. «Όλοι» και «όλα» λοιπόν σήμερα το βράδυ αφορούν και είναι με τον ΠΑΟΚ. 

Πανέλληνες (πλην των συμπλεγματικών αντιΠΑΟΚτσήδων) νιώθουν ότι εκπροσωπούνται από το λαοφιλέστατο δικέφαλο του βορρά και του εύχονται δύναμη και καλή τύχη. Θεωρώντας δεδομένη και αυτονόητη την ιδανική προετοιμασία από πλευράς Λουτσέσκου και προσθέτοντας στις ευχές των πανελλήνων και τις δικές μας, ελπίζουμε κι ευχόμαστε στην αίσια έκβαση μιας πραγματικά ιστορικής ευρωπαϊκής αποστολής. 

Το «πως έρχεται η Μαρσέιγ» λίγο – πολύ το έχετε πληροφορηθεί μέσα από τα σχετικά ρεπορτάζ. Ανάμεσα στα οποία βέβαια εκτός από τα τεκμηριωμένα, δειλά και πονηρά, προβάλουν και τα όσα ελάχιστα προσπαθούν να διογκώσουν τα προβλήματα των Γάλλων, πιστεύοντας έτσι το ότι σε μια πιθανή επιτυχία του δικέφαλου, το γεγονός θα χάσει την αίγλη και την ιστορική του σημασία. Είναι γνωστή βέβαια η τακτική αυτή, γιατί την ακολουθούν εδώ και χρόνια.

Κλείνοντας τα όσα αφορούν την σημερινή μεγάλη βραδιά, θεωρούμε επιβεβλημένο να ασχοληθούμε με την τεράστια πρόκληση της νωπής επιχείρησης κατασυκοφάντισης του Ιβάν, στην οποία τοποθετηθήκαμε χθες καθέτως, ίσως και ακραίως, λόγω της οργής μας, αλλά μέσα στα όρια της δημοσιογραφικής ευπρέπειας. 

Η υποχρέωση να επανέλθουμε σε αυτήν την θλιβερή και ανέντιμη επιχείρηση που συνεχίζει εδώ και χρόνια να έχει στόχο την εξόντωση του Ιβάν και του ΠΑΟΚ κρίνεται αναγκαία, μετά την δραματική κωλοτούμπα της προπαγάνδας του προέδρου του Ολυμπιακού λόγω των εξελίξεων! 

Η συντριπτική ισοπέδωση της πρωτοσέλιδης «αποκάλυψης», η οποία ήρθε σαν κεραυνός και έπεσε στο κεφάλι των φαντασιόπληκτων υβριστών και συκοφαντών με την διάψευση εντός δευτερολέπτων των όσων προσπάθησε να περάσει στην κοινή γνώμη, άφησε άναυδο το πανελλήνιο. Τόσο θράσος! Τόση ανοησία! Μια πρώτη σελίδα μέσα σε χρόνο ρεκόρ να την παίρνεις και να την πετάς στα σκουπίδια.

 Μέσα στον ίδιο κάδο με αυτούς που επινοήθηκαν αυτό το δημοσιογραφικό ανοσιούργημα. Αυτά που επιχείρησαν να φορτώσουν στον Σαββίδη τους ήρθαν κατάμουτρα και έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια, αποσυρόμενοι σαν τους ποντικούς στα λαγούμια τους. Άνθρακες ο θησαυρός! Απροσμέτρητη η ντροπή. 

Η δωρεά του Ιβάν λάμπει από το φως της φιλανθρωπίας και του αξιακού κώδικα του ηγέτη του ΠΑΟΚ. Με δυο λόγια και απλά, ξεφτυλίστηκαν για μια ακόμη φορά όσοι αδιαφορώντας προφανώς για τι άποψη έχει ήδη σχηματίσει η κοινή γνώμη βλέποντας τους να αυτογελοιποιούνται, προκειμένου να προσφέρουν εξυπηρετήσεις στο αφεντικό τους. 

Δημοσιογραφία με εκτελεστές συμβολαίων, με αυτοαναγορευόμενους δημοσιογράφους - εισαγγελείς που είναι για τα μπάζα, εκτός του ότι είναι άκρως επικίνδυνη, προσβάλει και το σύνολο εκείνων που απέμειναν να θεωρούν την ενημέρωση ως ύψιστο λειτούργημα. Δυστυχώς κάτι τέτοιους τύπους είναι υποχρεωμένη να τους ανέχεται η κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.