Ηρακλής: Όλο το βάρος στον επιθετικό

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Ιουλίου 2022

Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν ρίξει όλο το βάρος αυτό το διάστημα στην απόκτηση του επιθετικού. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά κι ένα εξ΄ αυτών είναι ενός Σέρβου-όπως αποκάλυψε χθες η «Μ»- που την προηγούμενη σεζόν είχε 20 γκολ στην ομάδα που αγωνιζόταν, ενώ τελευταίο όνομα που εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες είναι του Έρικ Γέντρισεκ. Ο 35χρονος στράικερ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα αφού έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την σλοβακική ΑΣ Τρέντσιν. 

Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα τόσο της Ξάνθης, όσο και του ΝΠΣ Βόλου. Πάντως, ο προπονητής του Γηραιού, Κώστας Γεωργιάδης δεν βιάζεται στην επιλογή του φορ γιατί θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σε μία τόσο κομβική θέση και άλλωστε είναι η τρίτη και τελευταία μεταγραφή άνω των 25 ετών. Πέρα του επιθετικού, ο Ημίθεος κοιτάει να κλείσει κι άλλα κενά στο ρόστερ για να μπορέσει να πάει με όλο τον κορμό στα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Χθες και σήμερα οι ποδοσφαιριστές των «κυανοελύκων» θα υποβληθούν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα, την Δευτέρα 25 Ιουλίου έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Επιπλέον, οι διοικούντες του Ηρακλή περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο όσον αφορά την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται και στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 1.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του Γεωργιάδη κατά την περίοδο της προετοιμασίας της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.