Το παρασκήνιο μετά το γκολ του Μάτος στη Λαμία

Κώστας Πετρωτός24 Ιανουαρίου 2020

Το metrosport.gr έχει το ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη από τη στιγμή που ο Λέο Μάτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ο Σέζος οριστικά έδειξε τη σέντρα. Αμέσως μετά την εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, ο Βραζιλιάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου με τον Σέζο να δείχνει τη σέντρα τη στιγμή που ο βοηθός του δεν είχε σηκώσει κανένα σημαιάκι.

Αμέσως μετά είχαμε τη επικοινωνία του Σέζου με τον Σιδηρόπουλο. Αρχικά ο διαιτητής στο VAR ενημέρωσε πως έλεγξε τη φάση για οφσάιντ και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τέτοια παράβαση. Αμέσως μετά ζήτησε από τον Σέζο να περιμένει λίγο ακόμη γιατί ήθελε να δει ξανά τη φάση και αν τυχόν ο Μάτος είχε σκοράρει με το χέρι.

Αφού λοιπόν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε τίποτε μεμπτό ενημέρωσε τον Σέζο πως το γκολ μετράει για αυτό και ο τελευταίος κινήθηκε προς τη σέντρα. Αφού λοιπόν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος και διαπιστώθηκε πως καλώς μέτρησε το γκολ και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει το παιχνίδι, ο Σιδηρόπουλος ενημέρωσε τον Σέζο μέσω την ενδο-επικοινωνίας πως μέσα στο χώρο του VAR στο Μαρούσι είχε κολλήσει η οθόνη που μετέφερε το σήμα της ΕΡΤ και του ζήτησε να περιμένει ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα ώστε να σφυρίξει την επανέναρξη του. 

Βάσει πρωτοκόλλου ο Σέζος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων για αυτή τη διαδικασία όπως και ο Μαλούτας, ο τέταρτος διαιτητής τους πάγκους της Λαμίας και του ΠΑΟΚ.

Από τον πάγκο των γηπεδούχων υπήρξε αντίδραση από δυο, τρία άτομα που αναρωτήθηκαν φωναχτά "πώς μέτρησε το γκολ ενώ είχε κολλήσει το VAR;" και ο Μαλούτας τους διευκρίνισε πως το πρόβλημα προέκυψε ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ VAR για τη φάση του γκολ. Κάτι που τα ερυθρόλευκα και μη, ΜΜΕ παρέλειψαν να αναφέρουν και ακολούθησε όλος αυτός ο νέος επικοινωνιακός πόλεμος εις βάρος του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα την κατάπτυστη ανακοίνωση του Ολυμπιακού εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.