Πιο κοντά στην παραμονή του ο Μαουρίσιο, τι σημαίνει αυτό για τα χαφ του ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Μαΐου 2020

Η Metrosport και το metrosport.gr είχαν αποκαλύψει πως ο Ζοσέ Μαουρίσιο έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μέσα από δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του είχε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας σημειώνοντας πως εξετάζει με τον εκπρόσωπο του, την πρόταση. 

Θυμίζουμε ότι και για τον ίδιο η παραμονή του στην Τούμπα είναι η πρώτη επιλογή για αυτό και ζήτησε από τον ατζέντη του να παγώσει κάθε διαπραγμάτευση με ομάδες του εξωτερικού μέχρι το τέλος της σεζόν. Πλέον η παραμονή του Ζοσέ στην Τούμπα φαντάζει ακόμη πιο πιθανή και αυτό έχει να κάνει με τον σοβαρό τραυματισμό του Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο διάστημα και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα τόσο στους κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες (όποτε και αν αυτοί γίνουν) όσο και στους πρώτου του επόμενου Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ πριν από τον τραυματισμό του Αουγκούστο είχε πάρει την απόφαση να πάρει ένα χαφ. 

Σαββίδης και τεχνικός διευθυντής

Με την παραμονή του Μαουρίσιο δεν θα είναι αναγκασμένος να ψάξει και για έναν δεύτερο. Και αυτό είναι το σκεπτικό και του Αμπέλ Φερέιρα καθώς ο ίδιος (όπως είχαμε αποκαλύψει) σε τετ α τετ με τον Μαουρίσιο του εξέφρασε την επιθυμία να τα βρει με τον ΠΑΟΚ αφού τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας. 

Αλλωστε έχει αποφασιστεί οι μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα να τριπλοτσεκαριστούν και στην περίπτωση του Μαουρίσιο αυτό δεν χρειάζεται να γίνει αφού έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και καλύπτει τα «θέλω» του Φερέιρα που με εντολή Σαββίδη είναι αυτός που θα κάνει τις επιλογές. 

Το κομμάτι φυσικά της διαπραγμάτευσης δεν είναι δουλειά του προπονητή αλλά του Γιώργου Σαββίδη και του νέου τεχνικού διευθυντή. Για αυτό και η τελική κουβέντα (έτσι κι αλλιώς αυτό είχε αποφασιστεί πριν τον τραυματισμό του Αουγκούστο) θα γίνει με το τέλος της σεζόν. 

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα προτείνει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές στον Μαουρίσιο που θυμίζουμε έχει δηλώσει πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του περνούν υπέροχα στη Θεσσαλονίκη. Αν μάλιστα ο παίκτης κάνει ένα καλό φινάλε και δείξει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αυτό θα είναι ένα επιπλέον credit στην υπόθεση της ανανέωσης του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.