Ολλανδός ΠΑΟΚτσής: «Ηρθαμε σκαστοί από την κλινική, το αγαπημένο μου σύνθημα»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ολλανδός οπαδός του ΠΑΟΚ, Ιβο Γκρίσπεν, και μίλησε για την προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία, την οποία παρακολούθησε, τον ρόλο του ίδιου αλλά και τον τρόπο που ξεκίνησε η αγάπη του για τους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ημουν σε όλη την προετοιμασία δίπλα στην ομάδα. παρακολουθώ σταθερά τον ΠΑΟΚ από το 2004, όταν έρχεται στην Ολλανδία η ομάδα είμαι εκεί και παρακολουθώ την προετοιμασία. Όλα άρχισαν επειδή έχω αρκετούς Ελληνες φίλους και με πήραν να δω ένα φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τίλμπουργκ. Εχω μια επαγγελματική σχέση με την ομάδα της Μάαστριχτ, παρακολουθώ κι άλλες ολλανδικές ομάδες. Ομως το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ με έχει κάνει να είμαι κοντά στον σύλλογο. Ο αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά τώρα δεν παίζει, τώρα ο αγαπημένος μου είναι ο Βιεϊρίνια» τόνισε αρχικά.

Για το πως είδε την ομάδα στην προετοιμασία: «Τα λέω συχνά με τους παίκτες, σχεδόν κάθε βράδυ και μιλούσα με τους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ λειτούργησε καλά στην προετοιμασία, χρειάζεται ενίσχυση σε τρεις θέσεις. Έναν στο κέντρο της άμυνας, έναν στη μεσαία γραμμή και έναν στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον ρόλο του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Βοήθησα τον υπεύθυνο του ταξιδιού του ΠΑΟΚ να έρθει από το αεροδρόμιο στο Απελντοορν».

«Το ήρθαμε σκαστοί από την κλινική είναι το αγαπημένο μου σύνθημα» κατέληξε ο Ολλανδός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.