Ολλανδικά μέσα: «Χαρούμενος που θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το 2024 ο Τζον Φάντ Σχίπ»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Τα ολλανδικά μέσα είναι σίγουρα ότι ο Τζον Φάντ Σχίπ θα παραμείνει στην Εθνική ομάδα μέχρι το 2024, παρόλο που η αποστολή της χώρα μας για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ θεωρείται απίθανη.

Συγκεκριμένα, το De Telegraafαναφέρει ότι «ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος, που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024!»

Να υπενθυμίσουμε, ότι το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2022, ωστόσο ακόμη μια ιστοσελίδα της χωράς του θεωρεί σίγουρη την ανανέωση του συμβολαίου του με την Εθνική μας ομάδα, ανεξαρτήτου τα αποτελέσματα στα δύο (2) επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Κόσοβο.

Για την ακρίβεια, το «voetbalzone.nl», υπογραμμίζει ότι  «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν'τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» και φιλοξενεί δηλώσεις του, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναφέρει:

 «Μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο. Πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση, μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.