Ολιβέιρα: «Ο κόσμος έρχεται πεινασμένος στην Τούμπα, πρέπει να ανταποδώσουμε με νίκη επί του Αρη»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά και την γεύση που του άφησε το 2022.

Αναλυτικά:

Για το τι εύχεται για την νέα σεζόν: «Πρώτα απ’ όλα υγεία, γιατί είναι το πιο σημαντικό για τον καθένα. Από εκεί και πέρα, πολλές νίκες για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν, με τρόπαια και να κάνουμε τους οπαδούς υπερήφανους και χαρούμενους».

Για το τι κρατά από το 2022: «Ηταν ένας χρόνος που ερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό, αισθανόμουν καλά, πιο κοντά στον παίκτη που ήμουν παλιά, πριν τους τραυματισμούς. Πήρα καλά μαθήματα για το 2023, ήταν μία διδακτική χρονιά για μένα και ελπίζω να συνεχίσω ακόμη καλύτερα».

Για το ντέρμπι με τον Αρη και το που θα κριθεί: «Ενα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θα έχουμε την μέγιστη υποστήριξη από τον κόσμο μας. Πάει πολύς καιρός από το τελευταίο παιχνίδι μας στην Τούμπα και ο κόσμος θα έρθει πεινασμένος να μας υποστηρίξει και πρέπει να το ανταποδώσουμε, να παλέψουμε στο γήπεδο, να δείξουμε την θέληση να κερδίσουμε. Είναι τρεις βαθιοί μπροστά μας, αλλά υπάρχει και επιπλέον κίνητρο να χαρίσουμε την νίκη στον κόσμο γιατί είναι ένα ντέρμπι της πόλης».

Για το αν έχει γίνει κάποια ειδική προετοιμασία: «Για μένα σε κάθε ματς κάνουμε την ίδια προετοιμασία γιατί όλα πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά στα ντέρμπι η αδρεναλίνη είναι περισσότερη, υπάρχει μεγαλύτερο πάθος».

Για την μεταγραφή του Κριστιάνο, με τον οποίο συνυπήρξε στην εθνική Πορτογαλίας, στην Αλ Νασρ και αν αλλάζει το στάτους για το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας: «Πρώτα απ΄ όλα θα είναι πολλοί περισσότεροι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθούν την Σαουδαραβική Λίγκα, νομίζω ότι ο κόουτς μπορεί να πει περισσότερα γιατί δούλεψε εκεί. Ανεβάζει το στάτους της Λίγκας, είναι συν η παρουσία του εκεί και θα δοθεί μεγαλύτερη προβολή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.