Όλη η αλήθεια για τον Πρίγιοβιτς

Κώστας Πετρωτός09 Φεβρουαρίου 2020

Δεσμευμένος με την Αλ Ιτιχάντ εξακολουθεί να παραμένει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Παρότι η ιστοσελίδα transfermarkt.com τον εμφανίζει ως ελεύθερο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ο Σέρβος επιθετικός εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την αραβική ομάδα που του αποφέρει ετησίως 5,3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Αλ Ιτιχάντ και ψάχνει ομάδα.

Το γεγονός πώς το όνομά του δεν είναι καν στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλ Ιτιχάντ πιθανόν έχει να κάνει με το ότι η αραβική ομάδα έχει υπερβεί τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών που δικαιούται να έχει στο ρόστερ της.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην Ευρώπη έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τις «τίγρεις».

Η ηλεκτρονική έκδοση της σερβικής εφημερίδας «Kurir» έγραψε ότι ο «Πρίγιο» αγόρασε σπίτι στο Βελιγράδι και ότι διαπραγματεύυτηκε επί τρεις ώρες με τους παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα αλλά δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του

Ο Πρίγιοβιτς έχει προτάσεις, κυρίως από Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ (MLS). Αυτοί είναι οι πιο πιθανοί προορισμοί σ' αυτή την φάση.

Με την διοίκηση της Αλ Ιτιχαντ, ο 30χρονος φορ είχε συζητήσει για δανεισμό 1,5 χρόνου με οψιόν αγοράς, όπως είχε αποκαλύψει το metrosport.gr.

Η αγορά του μοιάζει πολύ δύσκολη, μένει όμως να φανεί τι πρόταση θα φέρει.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία με την Μπεσίκτας είχε χαλάσει γιατί οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να καλύψουν μεγάλο κομμάτι του συμβολαίου των 5,3 εκατ. ευρώ ετησίως του συμβολαίου του

Κλείνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι προτάσεις από Ρωσία, Ουκρανία, MLS, είναι τέτοιες που δημιουργούν αρκετές πιθανότητες να υπάρχει άμεσα εξέλιξη

Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πρίγιοβιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.