Ολαϊτάν: «Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team17 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, το νέο ξεκίνημα στον Πανσερραϊκό και δήλωσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από όμάδες της Θεσσαλονίκης όταν έπαιζε στη Βέροια.

Μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Ολαϊτάν δήλωσε:

Για τον Πανσερραϊκό και τους στόχους του: «Ήρθα τον Δεκέμβριο του 2020. Μίλησα με παίκτες και προπονητή και μου είπαν τις φιλοδοξίες και τους στόχους. Ότι η ομάδα θέλει να επιστρέψει στη Super League 1. Αυτοί συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Ο Πανσερραϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Άκουσα ό,τι μου είπαν και όταν ήρθα είδα πώς λειτουργούσαν. Όλα ήταν ΟΚ».

Για το πρόβλημα με την καρδιά που αντιμετώπισε στον Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2014 και αν σκέφτηκε να σταματήσει: «Δεν ήταν εύκολη στιγμή. Συνειδητοποιείς ότι βγαίνουμε στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη στιγμή. Μου συμπαραστάθηκαν στον Ολυμπιακό, και οι οπαδοί και η ομάδα. Χρειάστηκε χρόνος για να το ξεπεράσω. Πήρα αγάπη από όλο τον κόσμο. Πήγα ΗΠΑ, Γαλλία, Βέλγιο για να κάνω εξετάσεις για να αποδειχτεί ότι δεν είχα πρόβλημα στην καρδιά μου και να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

Αν φοβήθηκε: «Όχι, δεν ένιωσα φόβο, χρειαζόμουν χρόνο να συμβιβαστώ. Εισέπραξα στήριξη από τον Ολυμπιακό, από φίλους που με καθησύχασαν. Ήταν μια αρρυθμία, μια κακή λειτουργία της στιγμής. Δεν έπαιξα κορώνα γράμματα τη ζωή μου, δεν μου είπαν να σταματήσω. Πολλοί με ρωτούσαν γι αυτό και είναι ψυχολογικό το θέμα να το ξεπεράσεις».

Αν δεν είχε το καρδιακό επεισόδιο που μπορεί να έφτανε: «Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες. Δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν στο παρελθόν. Κοιτάω το παρόν».

Αν είχε υπάρξει κουβέντα για μεταγραφή σε ομάδα της Θεσσαλονίκης όταν έπαιζε στη Βέροια: «Υπήρχε αλλά δε μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν και θέλω να μιλάω για την καριέρα μου σήμερα και τον Πανσερραϊκό».

Για την ομάδα του Πανσερραϊκού: «Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Υπάρχει μείγμα νεαρών που βάζουν ενέργεια και έμπειρων ποδοσφαιριστών που βγάζουν ένα πολύ καλό σύνολο και μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Για τον Απόλλωνα Πόντου: «Ήταν μια καλή ομάδα αλλά έγινε μία άσχημη κατάσταση. Τώρα επέστρεψαν, τους εύχομαι το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.