Όλαφ Ρέμπε: Οι 50 αποχρώσεις του... μπλε

Metrosport Team10 Ιουνίου 2020

Ξετυλίγοντας σιγά σιγά το κουβάρι γύρω από το όνομα του ανθρώπου που θα πάρει τα κλειδιά για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του Δικεφάλου, κανείς μπορεί να εντοπίσει αρκετά στοιχεία που κρύβουν το δικό τους ενδιαφέρον ή συνοδεύουν τον Γερμανό.

Όλοι έχουμε αδυναμίες σε κάποιο ρούχο μας, σε κάποιο χρώμα ή ακόμα-ακόμα και σε κάτι που όταν το φοράμε μας παραπέμπει αυτομάτως σε μια ανάμνηση από το παρελθόν. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο επικείμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ολαφ Ρέμπε. (όνομα που αποκάλυψε πρώτο το Metrosport.gr και η «Μ»)

Ένα από αυτά αφορά την ενδυμασία του και πιο συγκεκριμένα το μπλε πουκάμισο που σπανίως αποχωρίζεται ο ίδιος στις περισσότερες των εμφανίσεων του.

Το χρώμα των ρούχων πολλές φορές είναι ο καθρέπτης των όσων λαμβάνουμε εμείς ή θέλουμε να μεταφέρουμε στους συνομιλητές μας, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλές φορές διαμορφώνουμε το ντύσιμο μας ανάλογα με την ψυχολογία μας ή εκδήλωση στην οποία θα βρεθούμε.

Ο Ολαφ Ρέμπε όπως μπορείτε να δείτε ιδίοις όμμασι από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, επιλέγει αρκετές φορές αποχρώσεις του μπλε το οποίο από όσους «μεταφράζουν» την ενδυμασία κάποιου χαρακτηρίζεται ως ένα χρώμα το οποίο συμβολίζει την υπευθυνότητα και τον έλεγχο ενώ το σκούρο μπλε αντιπροσωπεύει την εξουσία και την επιβλητικότητα.

Ως επί το πλείστον οι άνθρωποι που επιλέγουν μπλε αποχρώσεις για την αμφίεση τους χαρακτηρίζονται από αυτοπειθαρχία, είναι εργασιομανείς και μπορούν χωρίς δυσκολία να επιβάλλονται και να μεταδίδουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους.

Μένει να φανεί αν η... «γλώσσα» της μόδας αντανακλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.