Ολαφ Ρέμπε, ο «άνθρωπος» τους

Κώστας Πετρωτός15 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που συνοδεύουν την έως τώρα παρουσία του Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο είναι ότι είναι όλη μέρα με το κινητό ανά χείρας και ανοιχτό το λάπτοπ και έχει συνομιλίες για τα ανοιχτά μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό, όπως αποκαλύπτει η στήλη, είναι ότι φροντίζει να γίνει ο δικός τους άνθρωπος για τους νεοαποκτηθέντες. 

Για παράδειγμα, πριν ο Περέιρα φύγει για την πρώτη προπόνησή του στην Τούμπα, μαζί με τους ανθρώπους που του συνοδεύουν πέρασαν αρκετή ώρα με τον Όλαφ Ρέμπε. Το ίδιο έγινε από την πρώτη στιγμή που ο Νορβηγός με τον πατέρα του, Τόμας, πάτησαν το πόδι τους στην Θεσσαλονίκη και ανέλαβε να τους ξεναγήσει παντού. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός έχει να λέει ακόμη για τις 12 ώρες που πέρασε μαζί του ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ την πρώτη μέρα του στην Ελλάδα. «Με έκανε να νιώσω πόσο σημαντικός ήμουν για τον ΠΑΟΚ», έχει εκμυστηρευτεί στους δικούς του ανθρώπους ο έμπειρος μέσος και δεν έκρυψε ότι ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει τη τελική απόφασή του για να υπογράψει στον Δικέφαλο. Ο Ρέμπε σίγουρα έχει κάνει πολύ θετική εκκίνηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.