Ολά τα σενάρια για το μέλλον της SuperLeague 1 και την αναδιάρθρωση

Metrosport Team19 Ιουλίου 2020

Μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στα Play-Out της SuperLeague 1, ο Πανιώνιος είναι αυτός που «αποχαιρετά», σε πρώτη φάση, την πρώτη κατηγορία.

Ο «Ιστορικός», παρά τη μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλε μετά την επιστροφή στη δράση, δεν κατάφερε να συμμαζέψει τη διαφορά που υπήρχε και μοιραία έφτασε η στιγμή του υποβιβασμού. 

Ωστόσο μετά τα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα και τον κόσμο, με τον κορωνοϊό, δεν μας επιτρέπουν να είμαστε σίγουροι για την έκβαση του Πρωταθλήματος, και αν η Ξάνθη που τερμάτισε προτελευταία θα παίξει εν τέλει αγώνα μπαράζ, καθώς υπάρχουν δύο εκκρεμότητες: Πρώτον η εκδίκαση στην επιτροπή εφέσεων (μπορεί να της επιστραφούν οι βαθμοί), αλλά και η πιθανότητα της αναδιάρθρωσης.

Το τοπίο παραμένει θολό καθώς οι ομάδες της  SuperLeague 2, βρίσκονται εδώ και 4 μήνες σε... διακοπές και είναι απίθανο να αγωνιστούν στα μπαράζ, κάτι το οποίο δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια και τα τέσσερα σενάρια που υπάρχουν!

Το «πλάνο» για την επόμενη ημέρα σε SuperLeague 1 και SuperLeague 2:

  1. Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι ομάδες παραμένουν 14.
  2. Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.
  3. Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.
  4. Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 18 ομάδες.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.