Όλα τα σενάρια για την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Την πρώτη θέση της βαθμολογίας έχασε η Ξάνθη καθώς γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη, τη στιγμή που Λεβαδειακός και Ιωνικός περνούσαν τα εμπόδια των Χανιών και Διαγόρα αντίστοιχα. Κάτι που σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική θα παλέψουν τέσσερις ομάδες για το εισιτήριο ανόδου. Λεβαδειακός, Ιωνικός, Εργοτέλης και Ξάνθη διεκδικούν το απευθείας εισιτήριο ανόδου ενώ στο κόλπο για το δεύτερο και τα μπαράζ μπαίνει και ο Παναιτωλικός.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

-Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).

- Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).

- Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)

- Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)

- Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

1. Αν ισοβαθμήσει Λεβαδειακός και Ιωνικός, τότε θα υπερισχύσει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (αμφότερες έχουν από 42 γκολ) και μετά η καλύτερη άμυνα, αφού στα αποτελέσματα τους υπάρχει απόλυτη ισορροπία (1-1, 2-1, 2-3)

2. Αν ισοβαθμήσει Λεβαδειακός και Εργοτέλης, τότε υπερέχουν οι Βοιωτοί που έχουν δύο νίκες (1-0, 1-0) και μία ήττα 0-1.

3. Αν ισοβαθμήσει Εργοτέλης και Ξάνθη, τότε υπερέχουν οι Κρητικοί (δύο νίκες με 2-1, 1-0 και μία ήττα με 0-1)

4. Αν ισοβαθμήσει Ξάνθη και Ιωνικός, τότε υπερέχουν οι Ακρίτες (δύο νίκες με 1-0, 2-0 και μία ισοπαλία με 1-1)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.