'Ολα τα λεφτά στο παιχνίδι της Μαδρίτης

Γρηγόρης Κόκκινος16 Μαρτίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Παραδόξως, την περασμένη εβδομάδα ήρθαν καλά τα αποτελέσματα του θεσμού και θα πιάναμε το απόλυτο, αν η Ντόρτμουντ δε δεχόταν το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος από την Σεβίλλη.

 Την ίδια προσέγγιση με την περασμένη εβδομάδα έχω και για αυτό το διήμερο αφού δεν μοιάζει κάποιο παιχνίδι σαν «ευκαιρία» ή αν θέλετε δεν με καλύπτουν οι αποδόσεις των αγώνων. Δεν είναι πάντα «υποχρεωτικό» να ποντάρουμε, καλό είναι και το πάσο καμιά φορά. Με μια πρώτη ματιά, όλοι οι γηπεδούχοι μοιάζουν φαβορί, αλλά αν σκεφτούμε ότι και οι τέσσερις έχουν κερδίσει στα πρώτα παιχνίδια τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η Μάντσεστερ Σίτι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει μέσα στην Γερμανία την Γκλάντμπαχ με 0-2 ενώ στο πρωτάθλημα Αγγλίας, κάνει υγιεινό περίπατο αφού προέρχεται από το 0-3 μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην Φούλαμ και απέχει δεκατέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Γιουνάιτεντ.

Η Γκλάντμπαχ,  συνεχίζει τον κατήφορο από την ώρα που ο προπονητής της ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα πάει στην Ντόρτμουντ, και την Παρασκευή έχασε με 3-1 από την Άουγκσμπουργκ, αποτέλεσμα που την απομάκρυνε επτά ολόκληρους βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Από όπου και να το δεις το παιχνίδι δεν βρίσκεις τίποτε αξιόλογο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων. Ο Γκουαρντιόλα, το πάει καλά δεν έχει την ομάδα στα «κόκκινα» και μπορεί να δούμε τα πάντα. Από μια απλή νίκη της Σίτι μέχρι και συντριβή των Γερμανών. ΝΟ ΒΕΤ.

Η Ρεάλ είχε την «τύχη» να παίζει με παίκτη περισσότερο από το 17ο λεπτό , δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε τελικά να πάρει το διπλό στο τέλος του αγώνα με 0-1. Στο πρωτάθλημα, για ένα ακόμη παιχνίδι ζορίστηκε , αυτή την φορά με αντίπαλο την Έλτσε στην έδρα της όπου και την νίκησε με 2-1 με ανατροπή, χάρη στην τρομερή ποιότητα του Μπενζεμά. 

Η Αταλάντα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Σπέτσια με 3-1 και παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League. Εδώ τώρα έχουμε να κάνουμε με την «περίεργη» Ρεάλ που δέχεται γκολ από τον κάθε πικραμένο και την εξαιρετική ομάδα του Γκασπερίνι, που θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν δεν καταφέρει να σκοράρει σε αυτό το παιχνίδι. Είναι παιχνίδι που αξίζει να το παρακολουθήσουμε θα επιλέξω το G/G@OVER και μπορεί να δούμε τα πάντα….

Η Μπάγερν, κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς, και με το παιχνίδι να είναι 0-3 στο ημίχρονο καταλαβαίνει κανείς ότι η Λάτσιο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα στο τελικό 1-4 . Για το πρωτάθλημα η Μπάγερν, νίκησε με 1-3 την Βέρντερ Βρέμης και έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Λειψία. 

Η Λάτσιο, είχε πάρα πολλές τελικές με την Κροτόνε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, και απέχει τέσσερις βαθμούς από την συμπολίτισσα Ρόμα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι Βαυαροί, δεν χαρίζονται και περιμένω να δούμε ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ, ίσως όχι μόνο από την Μπάγερν αλλά και από την Λάτσιο. OVER 3,5

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από την Ατλέτικο που έκανε πολύ κακό παιχνίδι και νίκησε δίκαια με 0-1, ενώ για το πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λιντς αλλά παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 

Η Ατλέτικο, δείχνει ότι κάνει κοιλιά αφού έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Χετάφε και μάλιστα έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο εικοσάλεπτο με αποτέλεσμα να μειωθεί κι άλλο η διαφορά από τους διώκτες της. Εδώ δεν βλέπω και δεν ακουμπάω τίποτα και δεν θα μου φανεί παράξενο οτιδήποτε και αν συμβεί στο παιχνίδι. Το under, μοιάζει απίθανο να χαλάσει αλλά η απόδοση του είναι το λιγότερο αστεία για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά

To be continued...

Η πρόταση

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G@OVER

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΛΑΤΣΙΟ OVER 3.5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.