Ολα τα είχε ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής τα… τζαρτζαρίσματα του έλειπαν

Βασίλης Μάστορας05 Νοεμβρίου 2020

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, αυτός που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και έχει ρίζες στην ομάδα των Αμπελοκήπων, αν όλα πάνε καλά θα είναι αυτή η οποία θα αποτελέσει τη συνέχεια του ιστορικού Ηρακλή σε επαγγελματική κατηγορία. Είτε το σημερινό δημιούργημα το ασπάζονται όλοι ως την ομάδα συνέχεια των «κυανολεύκων», είτε όχι η πραγματικότητα είναι ότι από αυτή τη… «μήτρα» θα γεννηθεί ο νέος ποδοσφαιρικός Ηρακλής που θα αγωνισθεί σε επαγγελματική κατηγορία. Και δεν πιστεύω ότι αν ο Ηρακλής, αυτός που τώρα στην ουσία είναι των Αμπελοκήπων, του χρόνου θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία δεν θα συσπειρώσει και πάλι τον κόσμο του. Αυτή όμως είναι μία ιστορία η οποία θα μας απασχολήσει στο τέλος της άνοιξης. Για τον Ηρακλή εκείνο που προέχει είναι να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Σύμφωνα με τους κανόνες της επιτυχίας στο ποδόσφαιρο οι τρεις βασικοί πυλώνες είναι το καλό ρόστερ, η ηρεμία στα αποδυτήρια και οι σοβαροί διοικητικοί χειρισμοί.

Το ρόστερ, σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή κ. Ακριτόπουλος, χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Η ηρεμία στα αποδυτήρια είναι υπόθεση του προπονητή, τον οποίο ακόμη ψάχνει η διοίκηση και οι διοικητικές αποφάσεις είναι θέμα εμπειρίας, την οποία διαθέτει ο κ. Ζαντόπουλος. Ποιο είναι το πρόβλημα; Οτι στην ομάδα των Αμπελοκήπων υπάρχουν πολλά τζαρτζαρίσματα που επηρεάζουν τις διοικητικές αποφάσεις. Από ποιους; Από ανθρώπους του ιστορικού Ηρακλή οι οποίοι θέλουν να έχουν άποψη για τις εξελίξεις και από κάποιους οι οποίοι θέλουν να πάρουν θέση ενόψει της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ, το προσεχές καλοκαίρι. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχει προσληφθεί ο νέος προπονητής. Απόφαση η οποία θα έπρεπε να παρθεί άμεσα ώστε να εκμεταλλευτεί την αναστολή των Πρωταθλημάτων και να κερδίσει τον χαμένο χρόνο προς όφελος της ομάδας. Αλλά όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.

FOCUS

Tελικά η Ελλάδα ποιο υγειονομικό μοντέλο ακολουθεί; Γιατί στην προηγμένη και καλύτερα οργανωμένη ως κράτος Γερμανία, το lockdown δεν περιλαμβάνει το κλείσιμο των καταστημάτων λιανεμπορίου, ούτε οι πολίτες υποχρεώνονται να στέλνουν sms για τις μετακινήσεις τους. Υπάρχει λογική απάντηση γιατί στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.