Όλα στο «τραπέζι» για μεταγραφές και πωλήσεις στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός25 Δεκεμβρίου 2020

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ προέχει, καθώς για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα έως το τέλος πρέπει να έρθουν παίκτες πρώτης γραμμής, κυρίως στην επίθεση, τη μεσαία γραμμή και τα άκρα.

Όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» και του metrosport.gr οι Γκαρσία και Ρέμπε έχουν προσδιορίσει τους στόχους, ο προπονητής ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες που έχουν βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία και μένει να φανεί πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.


Το βασικό είναι, να έρθουν οι παίκτες, πριν αρχίσουν τα παιχνίδια της ομάδας το νέο έτος. Πριν από το ματς με την Λάρισα στις 3 Ιανουαρίου.

Με αφορμή πάντως μία δήλωση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου, σύμφωνα με την οποία εκτός από τις μεταγραφές, είναι ανοιχτό και το θέμα των πωλήσεων παικτών ή παραχωρήσεων, είναι σαφές πως όσοι θα έρθουν, θα πρέπει να αντικαταστήσουν αυτούς που δεν υπολογίζονται (και θα γίνει προσπάθεια να φύγουν είτε ως δανεικοί, είτε να πωληθούν σε ομάδες που ενδιαφέρονται για την αποκτησή τους).

Ο Κυριάκος Κυριάκος είχε δηλώσει τα εξής:

«Προσπαθούμε να πάρουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Αν μπορούσαμε δηλαδή να επαναλάβουμε μεταγραφές όπως αυτή του Ζίβκοβιτς, που είναι ένας παίκτης με ποιότητα και σε σωστές τιμές για το περιθώριο που έχουμε, αυτός είναι ο στόχος. Με καλύτερη ευστοχία από αυτή του καλοκαιρού.

Δεν υπάρχει λογιστικός τρόπος να εκτιμήσουμε τα λεφτά που μπορούμε να δώσουμε για μεταγραφή. Μπορεί να φύγει κάποιος παίκτης, μπορεί να αποδεσμευτεί, μπορεί να πουληθεί, δεν μπορώ να σας πω πολλά».

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις δηλώσεις που διαβάσατε, όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι, δηλαδή της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, σε συνδυασμό με την αποχώρηση παικτών που δεν έχουν προσφέρει ή δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.