Όλα στη φόρα θα τα βγάλει η Νάρα (Pics)

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος15 Ιουνίου 2020

Πολυσυζητημένο πρόσωπο. Απασχολεί τα Μέσα με την ζωή της, τις σχέσεις και το παρελθόν της. Η Γουάντα Νάρα τα βγάζει όλα στη φόρα…

Είναι γνωστό το «ιστορικό» της. Έχει απασχολήσει με το διαζύγιο που πήρε από τον Μάξι Λόπες, τη σχέση και το γάμο της πλέον με τον Μάουρο Ικάρντι και το πώς οι δύο Αργεντινοί και πρώην συμπαίκτες είχαν «διαχειριστεί» (ή και διαχειρίζονται ακόμα) την κατάσταση. Η Γουάντα Νάρα πρόκειται να μας τα βγάλει όλα στη φόρα. Σύντομα όπως αποκάλυψε.

Η εντυπωσιακή ατζέντης έχει δεχθεί δύο προτάσεις από Netflix και HBO προκειμένου να γίνει η ζωή της τηλεοπτική σειρά, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Gente:

«Φέτος δύο πολύ μεγάλες εταιρείες, μου πρότειναν να «πω» τη ζωή μου σε μια σειρά, η μία είναι το Netflix και η άλλη είναι το HBO. Σκέφτομαι πώς να δομήσω την ιστορία. Αν ήθελα να ξεκινήσω από την παιδική μου ηλικία, η σειρά θα ήταν πολύ μεγάλη και θα έπρεπε να υπάρξει άλλη μία πανδημία για να τα δούμε όλα. Θα υπήρχαν πολλά κεφάλαια και πολλοί χαρακτήρες».

«Ορκίζομαι πικάντικες λεπτομέρειες»

Η Γουάντα Νάρα συνεχίζοντας υποσχέθηκε πολλές και πικάντικες λεπτομέρειες. Προφανώς και περιμένουμε να τηρήσει την υπόσχεσή της: «Αυτή την εβδομάδα, πάντως, θα αρχίσουμε να τη γράφουμε, θα είναι εξαιρετική δουλειά. Πολλοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για μένα, αλλά ορκίζομαι ότι πολλές πικάντικες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Όπως μου είπαν, μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Αργεντινή, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια θα με υποδυθεί, ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.