Όλα για την νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην επικίνδυνη Σλόβαν, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης25 Νοεμβρίου 2021

Ο στόχος του ΠΑΟΚ ήταν εξ αρχής η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Γι' αυτό και όπως τα... έκανε μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη, καλείται να πάρει τη νίκη και μόνο αυτή επί της Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

 Μπορεί το γήπεδο να είναι άδειο λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό αλλά η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου εύκολη. Η Σλόβαν είναι σκληρή ομάδα και ο Δικέφαλος έχει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα που φανέρωσε και στο Περιστέρι.

Stoiximan Master: Έως 100.000€ εντελώς δωρεάν* στην Black Friday!

 Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.35 ενώ αυτή της Σλόβαν 2.90. Βασική επιλογή μας όμως σε ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το G/G στο 1.53 που ήρθε και στην πρώτη τους αναμέτρηση στην Τούμπα.

 Επιλογή αποτελεί και το να δείξει σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα την επιθετική του δεινότητα ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Να σκοράρει ο Πολωνός σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα προσφέρει 2.62. Από τις πολλές επιλογές της Stoiximan σε match combos ξεχωρίζει για εμάς η νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το G/G σε απόδοση 4.05.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Σημαντικός αγώνας και για τον Ολυμπιακός που δίνει και αυτός μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Laegue. Και αν στην Κωνσταντινούπολη έκανε... παρέλαση κόντρα στη Φενέρ, αυτή τη φορά το έργο του δεν θα είναι τόσο εύκολο. Η νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.85 αλλά η Φενέρμπαχτσε είναι ανεβασμένη και ικανή να σκοράρει προσφέροντας και το G/G στο 1.78.

21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.