Όλα για όλα στο «Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ, οι σουπερ επιλογές και αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Με στόχο να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού και να μην του επιτρέψει να αυξήσει τη βαθμολογική τους διαφορά, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους ερυθρόλευκους στο «Καραϊσκάκης».

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!  

Η ομάδα του Μάρτινς είναι το φαβορί για τη νίκη (1.80) με αυτή του ΠΑΟΚ να προσφέρεται σε υψηλή απόδοση (4.00). 

Με πρόσφατο, πάντως, τον μεταξύ τους αγώνα στην Τούμπα όπου ο Δικέφαλος έδειξε πως μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις στα γκολ.  Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.90 ενώ στο 1.80 βρίσκουμε την απόδοση του G/G.  

Οι επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι είναι πολλές και σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαλέξετε ακόμα και τους παίκτες που θα σκοράρουν. Anytime scorer ο Ελ Αραμπί σε απόδοση 2.05 και ο Κρμέντσικ στο 3.50.  

Στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα υπάρχουν τρεις ακόμα αγώνες με το διπλό του Παναθηναϊκού στο Βόλο να ξεχωρίζει σε απόδοση (2.08)  

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.  

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.