Όλα για όλα στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης21 Απριλίου 2022

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν την πρώτη από τις τέσσερις μεγάλες μάχες τους για Πρωτάθλημα και Κύπελλο που είναι προγραμματισμένες σε διάστημα λίγων ημερών. Και το διακύβευμα είναι μεγάλο. Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και κακές εμφανίσεις σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Άρη και ζητούμενο, πέραν του να... διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους, είναι η νίκη που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Λόγω Τούμπας ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται στο 2.40 έναντι 3.10 του διπλού.

Να σημειώσουμε πως στο Κύπελλο υπάρχει ακόμα η ισχύς του εκτός έδρας γκολ και αυτό θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός. Το G/G δίνει 2.00 ενώ το over 2.50 γκολ 2.40.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πρώτη επιλογή μας στα τελικά σκορ είναι το 2-1 σε απόδοση 10.00 και δεύτερη το 1-1 στο 6.40. Από τους υποψήφιους για anytime σκόρερ θα προτιμήσουμε δύο αμυντικούς που είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι και θα έχουν τις ευκαιρίες τους να απειλήσουν στις στημένες φάσεις. Ο λόγος για τους Ίνγκασον, Σισέ σε απόδοση 11.00.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές *

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.