Ολα δείχνουν Esta Construction για την (Νέα) Τούμπα

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Αίσθηση προκάλεσε η αποκλειστική είδηση του Metrosport.gr για την κατασκευαστική εταιρεία που έκανε πρόταση για να αναλάβει την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία αναφέρουν πως αυτή η εταιρεία είναι η Esta Construction. Το Metrosport.gr ερευνά τις πληροφορίες και θα σας μεταφέρει άμεσα οτιδήποτε νεότερο. Σε ό,τι αφορά το προφίλ της, η εταιρεία τουρκικής προέλευσης είναι μία από τις μεγαλύτερες στην γειτονική χώρα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο (σ.σ. κατέχει το νούμερο 126 ανάμεσα στις κατασκευαστικές παγκοσμίως). Εχει αναλάβει μεγάλα έργα στην Ρωσία όπως το γήπεδο της Κράσνονταρ αλλά και εμπορικό κέντρο στο Ροστόφ.

Μάλιστα ο Ροναλντίνιο βρέθηκε στο γήπεδο της ρωσικής ομάδας όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

Η Esta Construction έχει φτιάξει από σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκινγκ, εργοστάσιο αυτοκινήτων μέχρι και αεροδρόμια, τα περισσότερα εξ αυτών στην Ρωσία.

Η τουρκική εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 και έχει γραφεία σε Μόσχα, Κράσνονταρ, Κωνσταντινούπολη, Ασγκαμπάτ, Ιράκ, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βουδαπέστη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.