Όλα ανοικτά για κόουτς, «γκάζια» από Δρακόπουλο

Στέλιος Παρθενάκης19 Δεκεμβρίου 2020

Η τραγική εμφάνιση του Ηρακλή έφερε φυσικά τη δυσαρέσκεια του Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης σε όλους και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με την εικόνα τόσο από τους παίκτες όσο και από το τεχνικό τιμ.

Η συζήτηση στα αποδυτήρια κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και δεν είναι απίθανη ακόμη και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, για να αλλάξει το κλίμα. 

Σε πιθανή αντικατάσταση του Βαγγέλη Ζιάγκου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Ηλίας Ζούρος και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι τρία ονόματα που έχουν πέσει στο ...τραπέζι.

O Βαγγέλης Ζιάγκος βέβαια ανέλαβε ξεκάθαρα την ευθύνη για την ήττα και την κακή εμφάνιση, αλλά μένει να φανεί αν θα πάρει παράταση εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Ηρακλή, οπότε η Κυριακή (20/12) θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη..."Προφανώς και αναλαμβάνω την ευθύνη για την πολύ κακή εμφάνιση", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, αλλά ευθύνες έχουν και οι παίκτες.

*Ο Έλληνας προπονητής του Ηρακλή βρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης του συμβολαίου του με την διοίκηση η οποία τον ενημέρωσε σχετικά για την πρόθεση λύσης της συνεργασίας...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.