Όλα ανοιχτά, η Τσέλσι μπορούσε και νίκη στη Μαδρίτη

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Απριλίου 2021

Η Τσέλσι έφυγε με το 1-1 από τη Μαδρίτη και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ρεάλ στο Λονδίνο.

Στα του αγώνα, η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ανήκε στην Τσέλσι, με τον Βέρνερ να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον Κουρτουά, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια το εξ επαφής πλασέ του Γερμανού επιθετικού των μπλε στο 10΄. 


Τέσσερα λεπτά μετά, ο Πούλισιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Ρεάλ, πέρασε τον Κουρτουά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Στο 23ο λεπτό η Ρεάλ άγγιξε το γκολ, όμως το σουτ του Μπενζεμά έξω από την περιοχή βρήκε στο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά, οι Λονδρέζοι απείλησαν με τον Πούλισιτ, όμως το σουτ του Αμερικανού πέρασε άουτ. 

Και λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα, ο Μπενζεμά έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μαρσέλο έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή της Τσέλσι, ο Καζεμίρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μιλιτάο τη δεύτερη και ο Μπενζεμά με απίστευτο σουτ νίκησε τον Μεντί, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Γάλλος έφτασε τα 13 γκολ στα τελευταία 14 ματς των «μερένχες», ενώ έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 71 τέρματα.

Στο 32΄ το σουτ του Κρόος κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες έριξαν την απόδοσή τους, διαφύλαξαν τα νώτα τους και έτσι έμεινε μέχρι τέλος το 1-1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.