Οικονόμου: Η ζωή στην Ινδία, το πρωτάθλημα και το κρίκετ

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου, με τον ίδιο να μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ινδίας από την Μοχούν Μπαγκάν όπου είναι γυμναστής, τις ιδιαιτερότητες της χώρας της Ανατολής αλλά και τους λόγους που επέλεξε την Ινδία για την καριέρα του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Οι λόγοι ήταν και οικονομικοί αλλά και το ότι γνώριζα τον Χουάν Φεράντο προπονητή της ομάδας, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος στον Βόλο».

Για το πρωτάθλημα της Ινδίας: «Έχει 11 ομάδες η πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και αναπτύσσεται συνεχώς με πολλά χρήματα και προσπαθούν να φέρουν και ξένους ώστε να ανέβει το επίπεδο. Το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ινδία είναι το κρίκετ , μπορεί να δεις να παίζουν στους δρόμους όπως και το οικονομικό επίπεδο είναι πολύ μεγαλύτερο».

Για τον τρόπο ζωής: «Κινούμασταν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, ενώ μπορούσαμε να βγούμε και έξω αλλά σκεφτείτε πως για όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, χρειαζόμασταν τρεις ημέρες ταξίδι με τον αγώνα και την επιστροφή. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, δεν έχει τη ζωή που έχει η Ελλάδα, δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά θα το δούμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην Ινδία από τον Αύγουστο, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος οδήγησης, γιατί δεν ακολουθούνται οι κανόνες, δεν υπάρχουν φλας και τέτοια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.