Οικονομίδης: «Θύμωσα που ο ΠΑΟΚ ήταν στην τελευταία θέση»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2020

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,Απόστολος Οικονομίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι θυμωμένος που η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πιθανό ερχομό του Τζον Κόρφα στους «ασπρόμαυρους»,εκφράζοντας την σιγουριά του πως είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά πράγματα πάνω στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πιθανό ερχομό του Κόρφα:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κόρφας είναι ένα αγαπημένο παιδί του ΠΑΟΚ, και μία ξεχωριστή προσωπικότητα όπως και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο Κόρφας  έχει κάνει διάφορες σπουδές πάνω στο μπάσκετ. Τώρα σαν τεχνικός διευθυντής είμαι σίγουρος, ότι γνωρίζει γενικότερα το μπάσκετ. Πάντως και οι δύο οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί. 

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα:

Ποτέ δεν περίμενα να φτάσει σε τόσο δύσκολο σημείο ο ΠΑΟΚ. Θυμώνω που ο ΠΑΟΚ ήταν στην τελευταία θέση. Τα τελευταία χρόνια πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Οταν ο ΠΑΟΚ μεγαλουργούσε υπήρχαν άνθρωποι που είχαν πετάξει την ζωή τους στα «σκουπίδια» προκειμένου να μεγαλουργεί η ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.