Οικονομίδης: «Η καταπληκτική πορεία μας ως την Τεργέστη»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μια μέρα μετά την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς το 1994.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία εκείνης της ομάδας:

«Είναι κάτι διαφορετικό. Όταν θυμάσαι ευχάριστα γεγονότα, είναι πάντα όμορφα. Και τηλέφωνα είχα πολλά και μέσω Facebook μ’ ευχαρίστησαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ήταν όλη η διαδρομή καταπληκτική. Να θυμίσω στον κόσμο και να μάθουν οι μικρότεροι, ότι φτάσαμε σ’ αυτό το ματς αποκλείοντας τον Πανιώνιο με Γιαννάκη-Χριστοδούλου κτλ, παίξαμε με τη Στεφανέλ τα διπλά ματς, κερδίσαμε με 9 πόντους διαφορά στο Παλέ και με άλλους τόσους εκτός. Δυστυχώς η Στεφανέλ μας έδωσε μόνο τη δυνατότητα να βάλουμε 100 φιλάθλους δικούς μας στο γήπεδο. Στην ομάδα αυτή έπαιζαν Φούτσκα, Τζεντίλε, Μποντίρογκα… Ήταν μεγάλη επιτυχία».

Για το αν μίλησε με κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ από εκείνη τη φουρνιά χθες:

«Όχι δεν μίλησα με κανέναν. Είδα μια σκέψη στο Facebook του Νίκου Μπουντούρη. Φίλαθλοι μου θύμισαν το βίντεο με ευχαριστώ για εκείνη τη μέρα».

Για το τι έχει κρατήσει αναμνηστικό από τότε:

«Έχω κρατήσει τα πάντα από εκείνη την ημέρα. Είναι μεγάλη ιστορία. Αναμνηστικό έχω κρατήσει και το ίδιο το κύπελλο σε ρέπλικα. Και το ευρωπαϊκό επί διοίκησης Βεζυρτζή. Το έχουν όλοι οι σύμβουλοι του Δ.Σ.».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

«Βεβαίως και τον παρακολουθώ, ίσως και περισσότερο από το μπάσκετ. Η προσπάθεια του κ. Χατζόπουλου είναι συγκινητική. Με λυπούσε το πώς ήταν ο μπασκετικός ΠΑΟΚ πριν. Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ των τίτλων, η αγωνιστική του κατάσταση τον τελευταίο καιρό με στενοχωρεί. Πιστεύω θα βρούμε τον δρόμο μας. Είναι υπεύθυνοι διοίκηση και προπονητής να βρει την περπατησιά του ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.