Οίκοι ανοχής - Άνοιξαν με γάντια, μάσκες και 15λεπτο: «Υπάρχουν στάσεις που μπορεί να διευκολυνθεί και ο πελάτης και η κοπέλα»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2021

Από την περασμένη Δευτέρα (7/6) άνοιξαν και πάλι οι οίκοι ανοχής με συγκεκριμένα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού.

Οι υπεύθυνοι στους οίκους ανοχής, πρέπει να φροντίζουν ώστε όλα τα παράθυρα να είναι ανοιχτά, να μην γίνονται χειραψίες στην είσοδο και τα δωμάτια και να τηρείται αυστηρά ο χρόνος του ενός τετάρτου για κάθε συνεύρεση, στις οποίες απαγορεύεται η επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ συνίσταται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας αλλά και η τήρηση πελατολόγιου για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Live News», μια εργαζόμενη γυναίκα σε οίκο ανοχής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την κοπέλα και για τον πελάτη, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα. Υπάρχουν στάσεις που μπορεί να διευκολυνθεί και ο πελάτης και η κοπέλα, να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο και για καλό και για τους δυο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν και τρόποι δεν υπάρχει λόγος να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν βάζουμε μέσα στο μαγαζί άλλους πελάτες, όσο υπάρχει ένας, για να τηρούνται οι αποστάσεις. Απολυμαίνουμε κομοδίνο μπάνια κ.τ.λ για να είναι ασφαλής ο πελάτης που θα μπει μέσα…».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.