Με μια γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο της Ρουμανίας η οικογένεια του Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες ώρες. Η δήλωση:
«Η οικογένεια Λουτσέσκου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες που φρόντισαν ή συνέβαλαν με υψηλή υπευθυνότητα, αυστηρότητα και σεβασμό στην τελετή αποχαιρετισμού του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του όπως θα έπρεπε.
Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης αντιπροσώπευαν μια ουσιαστική υποστήριξη για την οικογένεια και μια γνήσια έκφραση σεβασμού για όλα όσα σήμαινε ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Εμείς – η Έλενα Λουτσέσκου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ολόκληρη η οικογένεια – εκφράζουμε την πλήρη εκτίμησή μας για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκαν όλοι αυτοί οι φορείς και οι ομάδες, συμβάλλοντας στη διεξαγωγή μιας αξιοπρεπούς τελετής, σύμφωνα με την προσωπικότητα και την εξαιρετική πορεία του αγαπητού μας Μίρτσεα Λουτσέσκου.
Καθ' όλη αυτή την περίοδο, νιώσαμε κάτι που δεν φανταζόμασταν δυνατό εν μέσω τέτοιου πόνου: ότι δεν ήμασταν μόνοι. Πράγματι, δεν ήμασταν μόνοι ούτε στιγμή. Από τη στιγμή που μάθαμε για την κατάσταση της υγείας του μέχρι και μετά την κηδεία, ένα κύμα πνευματικής ζεστασιάς ξεχύθηκε προς το μέρος μας: μηνύματα, σκέψεις και χειρονομίες που μας κράτησαν στα πόδια μας. Θα τον κουβαλάμε πάντα στις καρδιές μας. Ξέρουμε ότι κι εσείς θα τον έχετε. Με βαθιά ευγνωμοσύνη, Η οικογένεια Λουτσέσκου.»
Το ύστατο χαίρε στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Η οικογένεια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ολόκληρη η Ρουμανία και η ποδοσφαιρική υφήλιος έδωσαν το παρών την Μ. Παρασκευή (10/4) στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού Μιρτσέα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στο Βουκουρέστι. Παρούσα και τετραμελής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, η μητέρα του, Νέλι, η σύζυγός του Αννα-Μαρία και τα δύο παιδιά του, εγγόνια του Μιρτσέα, Ματέι και Μαρία Λουίζα με τις οικογένειές τους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, όπου παρευρέθηκαν προσωπικότητες της Ρουμανίας, μεταξύ των οποίων ο Γκιόργκε Χάτζι, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ο βετεράνος άσος, Ντάνουτ Λούπου και αρκετά ακόμη επιφανή στελέχη του πδοοσφαίρου.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube