Οι υποσχέσεις του Καμαρά

Γιώργος Στράντζαλης19 Αυγούστου 2021

Η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά και τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν από πλευρά της διοίκησης για να τον αποκτήσει από την Φούλαμ, έχουν προκαλέσει στον κόσμο της ομάδας ντελίριο ενθουσιασμού. Γενικώς οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις στο σύνολό τους έχουν καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν, καθώς θεωρητικά ο Αρης έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ ακόμη πιο ποιοτικό και “γεμάτο” από πέρυσι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανυπομονούν να δουν τον 26χρονο επιθετικό να μπαίνει στο γήπεδο με τη φανέλα του Αρη και ασφαλώς να δικαιώνει τις προσδοκίες κάνοντας πράξη την υπόσχεσή του για πολλά γκολ. Στα λίγα 24ώρα πάντως που ο Καμαρά βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει πάρει κλίμα από Αρη εμφανίζεται ενθουσιασμένος από το νέο βήμα στην καριέρα του. Δηλώνει ανυπόμονος να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και… πεινασμένος για να πετύχει τους στόχους του σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. 

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μεταγραφή του κόστισε στον Αρη κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ (σσ μαζί με το δικό του συμβόλαιο) και συνιστά την ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου, απάντησε: “Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο”. 

Μένει όλα αυτά να βγουν και στο γήπεδο ώστε η μεγάλη επένδυση του Αρη να πιάσει τόπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.