Οι υπερβολικές απαιτήσεις ακύρωσαν τον Αλβαρο Ζαμόρα

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Τα ξημερώματα της Τρίτης, τα media της Κόστα Ρίκα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Αρη για τον 19χρονο διεθνή Αλβαρο Ζαμόρα ο οποίος ανήκει στην Ντεπορτίβο Σαπρίζα αλλά θέλει να αποχωρήσει από αυτή. Ο Κοσταρικανός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη χώρα του και πιο συγκεκριμένα στη βαριά ήττα από την Ισπανία. Καθώς ο Αρης είχε μιλήσει μαζί του, ο Ζαμόρα δήλωνε ανοιχτά την επιθυμία μετακόμισής του στην Ευρώπη, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις της Ντεπορτίβο Σαπρίζα «πάγωσαν» την υπόθεση. 

Οι «κίτρινοι» πρότειναν δανεισμό με υποχρεωτική option αγοράς και η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχε να κάνει μόνο με το ύψος αυτής αλλά και με το γεγονός ότι θα έπρεπε ο Αρης να δώσει αρκετά χρήματα και σε άλλες ομάδες από τις οποίες πέρασε παλιότερα ο Ζαμόρα. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» έκαναν πίσω καθώς θεώρησαν ότι θα ήταν τουλάχιστον υπερβολικό να δεσμεύσουν ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει μεν ταλέντο αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο. 

Στην πραγματικότητα δεν είχαν σκοπό να δώσουν περισσότερα από τα μισά χρήματα. Κι έτσι, εκεί που φαινόταν ότι θα προχωρούσε η μεταγραφή, αυτή μπήκε… στο ράφι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.