Οι WAGs των Μαδριλένων το γιόρτασαν με την ψυχή τους!

Metrosport Team18 Ιουλίου 2020

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στον «θρόνο» της και με την επικράτηση κόντρα στην Βιγιαρεάλ σκόρπισε χαμόγελα στους εκατομμύρια οπαδούς της.  

Ανάμεσα τους και μερικές εντυπωσιακές κυρίες που αποτέλεσαν το στήριγμα των πρωταγωνιστών σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν και έναν από τους λόγους που (σχεδόν) όλοι χαρήκαμε με το χθεσινό τρόπαιο των Madridistas! Η γνωστή σε όλους μας σύζυγος του μεγάλου αρχηγού, Πίλαρ Ρούμπιο έκανε την αρχή και με μία δημοσίευση λατρείας προς το πρόσωπο του άντρα της «άγγιξε» τις συναισθηματικές χορδές όλων των φίλων της «Βασίλισσας». 

«Συγχαρητήρια, αγάπη μου, πρωταθλητή μου! Τα κατάφερες και πάλι χάρη στην υπομονή, την ενέργεια και την αποφασιστικότητα σου. Σ' αγαπάω», ήταν τα λόγια ψυχής της Ρούμπιο λίγα λεπτά μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή. 

Δείτε την ανάρτηση της:


Θυμηθείτε την πασίγνωστη παρουσιάστρια της Ισπανίας μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες...


Αφού, η γυναίκα του αρχηγού, έκανε την αρχή ακολούθησαν και οι υπόλοιπες που έσπευσαν να χειροκροτήσουν - συγχαρούν τους πρωταθλητές τους, έστω και από μακριά. Μία από τις πιο εντυπωσιακές ήταν η Sofja Milo, κοπέλα του Λούκα Γιόβιτς που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγνκ. Η ίδια μέσα από την δημοσίευση της συχγαίρει τον Σέρβο για το πρώτο του τρόπαιο με την Ρεάλ. αναφέροντας ότι του αξίζουν τα καλύτερα. 

Ιδού η Sofja Milo:


Τη σειρά πήραν η δημοσιογράφος και σύζυγος του Φεντερίκο Βαλβέρδε, Mina Bonino, η οποία τόνισε ότι ο Φεντερίκο καταφέρνει στα 21 του να γράψει ιστορία με την ομάδα της καρδιάς του και η πανέμορφη Sandra Garal που διατηρεί σχέση με τον Μάρκος Ασένσιο. Και οι δύο τόνισαν τη σημασία αυτού του τροπαίου αλλά και πόσο περήφανες είναι για τα αγόρια τους!  

Γνωρίστε τις παρακάτω και διαλέξτε την καλύτερη:

Mina Bonino:


Sandra Garal:


«Hala Madrid», που λένε και στην Μαδρίτη...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.