Οι Unboxholics φέρνουν το Netflix στο ελληνικό YouTube!

Metrosport Team19 Ιουνίου 2020

Επιμέλεια: Γιώργος Τσαρουχάς

Η μεγαλύτερη ιντερνετική παρέα της Ελλάδας πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και με τη νέα της ταινία μικρού μήκους, “Άννα”, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τα δίδυμα αδέρφια από την Αριδαία φαίνεται ότι δεν έχουν πιάσει ακόμη το ταβάνι τους, χαρίζοντας στο ελληνικό YouTube μία (ακόμη) παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παρόμοιες δουλειές που γίνονται σε μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού! 

Ο Αλέξανδρος Καρπάς επιμελείται με μαεστρία την εικόνα και το μοντάζ, όσο ο αδερφός του Σάκης και σύσσωμη η ομάδα των Unboxholics οραματίζονται ένα σενάριο που σου γεννά αμέτρητα συναισθήματα, απορίες, σκέψεις, ίντριγκα και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μία άλλη εποχή, έναν άλλο κόσμο και σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Οι περίπου 725.000 συνδρομητές του καναλιού στηρίζουν το όλο εγχείρημα και, αν αναλογιστεί κανείς τα σχόλια που συναντάμε κάτω από το βίντεο, μένουν και αυτοί αποσβολωμένοι από την εξέλιξη του σεναρίου. 

Οι προβολές ξεπερνούν ήδη τις 100.000 με την επιτυχία να είναι δεδομένη. Μία άρτια δουλειά που παρέχεται εντελώς δωρεάν και είναι φτιαγμένη 100% από Έλληνες που πέρα από μεράκι για αυτό που κάνουν, είναι και η καλύτερη παρέα που θα βρεις μπροστά και πίσω από μία «άψυχη» οθόνη. Απολαύστε την παρακάτω και μέσω του επίσημου καναλιού των UH στο YouTube… 


Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους που δημιουργούν. Προηγήθηκαν χρονικά το «Lurking Near» και το «Κουκλοθέατρο» που, επίσης, αξίζουν την προσοχή σας. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον και τις επόμενες κινήσεις-δουλειές τους. Μέχρι τότε περιηγούμαστε στον μυστήριο και παραπλανητικό κόσμο της “ΆΝΝΑ”.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.