Οι τρεις τελευταίες κινήσεις του Αρη

Γιώργος Στράντζαλης03 Σεπτεμβρίου 2020

Με την προσθήκη του Αλι Αντέμ, που ήταν η τελευταία χρονικά, ο αριθμός των φετινών μεταγραφών για τον Αρη αυξήθηκε στις οκτώ. Αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο στο προσεχές διάστημα, φτάνοντας τουλάχιστον τις 11 κινήσεις.

Στις άμεσες προτεραιότητες των Κιτρινόμαυρων είναι η προσθήκη ενός τερματοφύλακα, ενός δεξιοπόδαρου στόπερ και του Εχσάν Χατζισαφί. Το επόμενο 24ώρο είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά την περίπτωση του τελευταίου καθώς σήμερα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Τράκτορ, με την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου του Ιράν κόντρα στην Εστεγκλάλ. Με βάση τα τωρινά δεδομένα και την… υπομονή που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του, αν και πρόσφατα παρουσιάστηκε στον παίκτη η προοπτική να αγωνιστεί στο Κατάρ. Για οικογενειακούς, όμως, λόγους σκέφτεται περισσότερο την επιστροφή του στην Ελλάδα, παρότι μάλιστα η διαφορά στο οικονομικό (ανάμεσα στην πρόταση του Αρη κι αυτή της ομάδας από το Κατάρ) είναι μεγάλη. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του Αρη δεν έθεσε θέμα… Κατάρ, που σημαίνει ότι δύσκολα θα αθετήσει την προφορική τους συμφωνία. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ζήτησε να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτή πρέπει να κατατεθεί έως την επόμενη Πέμπτη (10/9). Στον Αρη υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος της μεταγραφής του, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί το ίδιο αξιόλογα σε πάνω από μία θέση (αριστερό μπακ-χαφ/εσωτερικός μέσος).

Στο μεταξύ, το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα του τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποκτηθεί με την προοπτική να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης και ανταγωνισμού στη συγκεκριμένη θέση. Προς αυτήν την κατεύθυνση ο Αρης βρίσκεται σε επαφές με ξένους γκολκίπερ και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, έχοντας καταθέσει ήδη προτάσεις και πλέον περιμένει τις οριστικές απαντήσεις. Και εκκρεμεί το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι οι Ντάτκοβιτς, Ροζ, Δεληζήσης και Μπαγκαλιάνης, υπάρχει πρόθεση απόκτησης ενός ακόμη (δεξιοπόδαρου) και έχουν γίνει επαφές με 2-3 περιπτώσεις που ξεχώρισαν. Ισως όμως αυτό εξαρτηθεί από την προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Europa League καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση θα δημιουργηθεί ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.