Οι τρεις μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ: Τερματοφύλακας, στόπερ και αθλητικός μέσος!

Κώστας Πετρωτός23 Μαρτίου 2021

Μπορεί ακόμη να μην έχει βγει ο Μάρτιος, αλλά στον ΠΑΟΚ η κουβέντα για τα μεταγραφικά έχει ανοίξει. Στις τάξεις του Δικεφάλου εστιάζουν στα κενά που πρέπει να καλυφθούν ενόψει της επόμενης σεζόν, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη από την έναρξη της και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Έχει συμφωνηθεί, λοιπόν, από όλο το τμήμα μεταγραφών σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, κατ' αρχήν, η απόκτηση τερματοφύλακα, για να υπάρχει βάθος στην πολύ κομβική θέση «1». Χωρίς μάλιστα να υπάρχει ηλικιακός περιορισμός γι' αυτό και μελετώνται περιπτώσεις σαν του Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει, σε πρώτη φάση, και στόπερ, για να πλαισιώσει τους Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα  και Μιχαηλίδη, εφόσον, φυσικά, παραμείνουν όλοι, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει και κίνηση για έναν μέσο με πιο αθλητικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Κάτι που, άλλωστε έχει ζητήσει εξαρχής ο Πάμπλο Γκαρσία...

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι οι μεταγραφικές πινελιές να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται και οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.