Οι τρεις λόγοι που ο Λουτσέσκου πήγε να μιλήσει τετ-α-τετ με τον κόσμο

Κώστας Πετρωτός13 Μαΐου 2022

Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, δεν θα έκαναν πολλοί στην θέση του αυτό που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις αποδοκιμασίες της κερκίδας την ώρα που τελείωσε ο αγώνας και ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και το ΠΑΟΚ TV. 

Μόλις ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις του, ο Ρουμάνος τεχνικός πήγε απευθείας προς τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος χαμηλά στην θύρα των επισήμων και άνοιξε διάλογο μαζί του.

Μπορεί σε ορισμένους να μην αρέσει ως κόουτς ή να προτιμούν άλλους στην θέση του, όμως, σε κάθε περίπτωση, ο ο 53χρονος τεχνικός έχει κερδίσει το δικαίωμα να πηγαίνει face to face στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, Και το έχει κερδίσει για τρεις συγκεκριμένους λόγους:

-Αντικειμενικά και πέρα από συμπάθειες ή αντιπάθειες είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου. Εχει προσφέρει στιγμές πολύ μεγάλης χαράς στους οπαδούς της ομάδας, ανεξάρτητα αν τους αρέσει το στυλ του ή όχι.

-Φέτος, επίσης, συνέβαλε τα μέγιστα να γραφτεί ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΟΚ με την πορεία ως τους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πιθανόν και με την κατάκτηση και ενός τέταρτου τροπαίου επί των ημερών του.

-Ίσως το πιο σημαντικό είναι ο Ρουμάνος κόουτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει μπροστά και να φωνάξει την αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα που του στερήθηκε στα χαρτιά φωνάζοντας ξανά και ξανά «they stole us». Ήταν ο πρώτος που βγήκε στην μάχη κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να υπερασπιστεί τα δικαία του ΠΑΟΚ, κλείνοντας πιθανόν πόρτες ως επαγγελματίας προπονητής. 

Προφανώς και ο ίδιος πρέπει να δεχθεί ότι ως προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί δύο εβδομάδες πριν να δέχεσαι συγχαρητήρια για την ευρωπαϊκή πορεία και τώρα να είσαι στο στόχαστρο, όμως το δικαίωμα να τα λέει με τον κόσμο κοιτώντας τον στα μάτια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές δεν μπορεί να του το αρνηθεί κανείς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.